rvu  utakmica  kvalifikacionog turnira Lige šampiona za žene Breznica igra sjutra  protiv ekipe NSA iz Sofije  u Petrovcu, utakmica počinje u 20 sati.

Trener Breznice Zoran Vuković  kazao je da  priželjkuje prvu pobjedu na kvalifikacionom turiru Lige  šampiona.

–Sa pravom se nadamo da možemo do pobjede na predstojećem kvalifikacionom turniru.  Ekipa je iskusna  s’  obzirom da je ovo četvrto učešće  Breznice na kvalifikacionom  turniru. Mi imamo ozbiljan  i kvalitetan tim i smatram da možemo do prve pobjede  ženskog imskog fudbala u istoriji Crne  Gore. U  ovom takmičenju sve ekipe imaju veći budže od nas, međuim nećemo  se predavati. Već  na samom startu turnira Breznica se pokazala kao dobar organizator, sve ekipe su  zadovoljne smještajem, uslovima za trening . Sve je urađeno po pravilima  Uefe . Ovom prilikom pozivam sve Pljevljake koji mogu  da dođu i sjutra nas podrže u što većem broju. Žao mi je što se utakmica ne igra u Pljevljima zbog pravila Uefe da se uzakmice igraju tamo  gdje se ispunjavaju  svi  uslovi, kazao je u razgovoru za Pvportal Zoran Vuković

Kvalifikacioni turnir za Breznicu počinje  sjutra utakmicom protiv NSA u Petrovcu . U prvoj utakmici u Nikšiću sastaće se Olimpija Kluž i Kosovska Mitrovica. Narednu utakmicu tim iz Pljevalja igraće 10. avgusta od 18 sati protiv Olimpije iz Kluža, a poslednjeg dana kvalifikacionog turnira u Nikšiću od 17 i 30 protiv Kosovske Mitrovice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *