Dječaci Breznice još jednom su dokazali da je škola fudbala ovog tima, apsolutno bez konkurencije, na sjeveru Crne Gore i jedna od najboljih u državi. Ono što treba napomenuti je da klinci iz Pljevlja imaju najgore uslove za rad. Treniraju na uništenom terenu sa vještačkom travom starom 15 godina, a niko iz FSCG i ne pomišlja da pomene ulaganje u terene u gradu koji u svojim vitrinama u muškom i ženskom fudbalu čuva 12 trofeja. Ne pomišlja zbog odmazde, već odlazećeg rukovodstva FSCG, a fudbalski radnici iz Pljevlja već bi trebalo da razmišljaju da centar regije prebace u Pljevlja. Jer stadion drugoligaša Berana za pljevaljski je Vembli, jer investirano je tamo gdje su bili poslušni……

Prava je šteta što petlići nisu ranije počeli sa treninzima jer su iz kola u kolo nadograđivali igru, a sa ozbiljnim radom tokom pauze doće i bolji rezultati. U tom uzrastu OFK Berane je jesenji i najverovatnije i na kraju će, ove sezone, Beranci biti najbolji, dok je naredne sezone Breznica ta koja će juriti tron.

Šta reći za pionire Breznice koji su sa gol razlikom iz devet utakmica od +53 i maksimalnim bodovima učinkom pokazali da Pljevlja dobijaju jednu generaciju fudbalera koju bi trebalo zadržati i dati im šansu za dalji razvoj.

🏆

Liga pjetlica i pionira 

⚽

Pjetlići:
FK Breznica – FK Ibar 4:1
 Laketić 3X i Čakar D.

⚽

Pioniri:
FK Breznica – FK Ibar 9:0
 Vujanović 3X, Šljukić 2X, Kartal 2X, Živković i Kečević A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *