Breznica-Mladost 2015 6:2 (3:1)

Stadion pod Golubinjom. Gledalaca oko 500. Sudija Marko Radović (Bijelo Polje). Pomoćnici Miloš Bulatović i Nemanja Ralević. Strijelci: Tošić u 3, Stanić u 5, Petrović u 26, Čolić u 52, Šebek u 82. i Spahić u 90. za Breznicu, a Merdović u 24. i 79. minutu. Žuti kartoni: Drešević (Breznica), Pačariz i Bojanić (Mladost 2015).

BREZNICA: Miličić, Čolić (od 52. Spahić), Grujić, Bulić, Drešević, Šebek, Vučinić (od 59. Savović), Stanić (od 52. Balević), Bečić, Petrović (od 68. Radmanović), Tošić (od 59. Vujošević).

MLADOST 2015: Jovanović, Milović, Pačariz, Boričić, Bojanić, Merdović, Baturan, Vukčević (od 56. Krivokapić), Milić (od 85. Vidić), Papić, Tomašević (od 66. Kavaja).

Ubjedljivom 18. prvenstvenom pobjedom, u utakmici ženskog fudbala sa najvećim brojem publike u Crnoj Gori, Breznica je ovjerila osmu uzastopnu titulu. Izlišno je pričati koliko je tim Miljana Aničića bio dominantan, a o svemu najbolje govori tabela. Takođe najbolji strijelac lige je iz Breznice Milica Šebek sa 27 golova.

Zoran Vuković zahvalio se svima koji su svih ovih godina bili uz klub i koji su kada je bilo najteže vjerovali u ono što je bio cilj od samog početka. On je najavio da će već od sjutra početi priprema za Ligu šampiona, a žreb je krajem juna.

Osam godina biti prvak je lijepo, ali kako je to ostvariti najbolje znaju u Breznici koji žive fudbal 365 dana u godini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *