Fudbal kao najpopularniji sport ima potencijal da bude više od fizičke aktivnosti, da djeci i mladima pruži mnoge prilike za rast i razvoj, da doprinese koheziji i napretku zajednice i da bude alat za izgradnju mostova prijateljstva.

Od samog osnivanja FK „Breznica“ veliku pažnju posvećuje upravo tom segmentu fudbala i ponosni smo sto je UEFA fondacija za djecu ove godine prepoznala i podržala našu inicijativu regionalnog umrežavanja i realizacije zajedničkih aktivnosti. Jedna od tih aktivnosti je upravo završen football3 festival, koji smo realizovali u okviru projekta „Fudbal za društvenu koheziju i regionalnu saradnju”.

Na festivalu su učestvovali članovi fudbalskih klubova iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine kojma se ovom prilikom želimo zahvaliti.

Posebno se zahvaljujemo: Fubalskom klubu Respekt iz Sarajeva (BIH),FK Bambi iz Visegrada (BIH), FK Stakorina iz Čajnica (BIH), SFK Libero iz Goražda (BIH), FK Mikron iz Prijepolja (Srbija), FK 033 iz Priboja (Srbija), FK Brskovo iz Mojkovca (Crna Gora) i naravno naš klub i organizator FK Breznica iz Pljevalja (Crna Gora).

Pobijedio je fudbal a najbolji u kategoriji dječaka bili su talentovani dječaci iz Priboja dok su djevojčice iz Goražda bile najbolje u svojoj kategoriji. Po jedan član iz svake ekipe je dobio na poklon fudbalsku loptu dok su za prva 3 mjesta dodijeljene i diplome. Svim učesnicima uručene su i zahvalnice za učešće.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *