Fudbalski klub “Breznica” iz Pljevalja posjetila je Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Margaret En Uehara sa saradnicima Na terenu sa vještačkom travom okupili su se skoro svi članovi Breznice, dječaci i djevojčice, sa svojim roditeljima.

ambasadorka (2)
– Oko 350 naših članova poželjelo dobrodošlicu našim gostima, u nadi da će sa ovom posjetom naša djeca dobiti bolje uslove za treniranje i nove mogućnosti za napredovanje. Takođe sa nama su danas bila i djeca iz Zračka nade i Dnevnog centra. Ambasadorka nije krila svoje oduševljenje i zadovoljstvo našom organizaciom i obećala nam je veliku podršku i saradnju u budućnosti, kazao je trener u ovog kluba, Zoran Vuković.

ambasadorka (3)
Članovi i roditelji FK “Breznica” pridružili su se akciji “Svi za Albina” koja u Pljevljima traje od početka sedmice i sakupili oko 1.200 eura koja će biti uplaćena kao pomoć oboljelom profesoru fizičkog vaspitanja, u Osnovnoj školi “Boško Buha”, Albinu Kondo kome je za transplataciju jetre, koja treba da se obavi u Francuskoj, potrebno oko 200.000 eura

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *