ŽENSKA FUDBALSKA LIGA 15. KOLO

Breznica-Ekonomist 1:0 (0:0)

Stadion pod Golubinjom. Gledalaca oko 50. Sudija Amir Šulović (Pljevlja). Pomoćnici: Tijana Radović (Bijelo Polje) i Ivan Stanić (Mojkovac). Strijelac Gradinović u 85. minutu.

BREZNICA: Čabarkapa, Kočanović, Maraš, Gradinović, Knežević (od 88. Laketić), Šebek, Karličić, Bošnjak, Bajić, Čengić, Miletić.

EKONOMIST: Hrastovina, janjušević, Nikolić, S. Knežević (od 83. M. Knežević), Roganović (od 80. Draginić), Petković, Jo. Sarić, Miljanić, Golubović, Marković, Je. Sarić.

Pokazalo se opravdanim kada su, iz Breznice, prije ove utakmice najavili su se pribojavaju protivnika. Derbi sa Ekonistom došao je u nezgodnom trenutku. Nakon poraza od Budućnosti ekipa još tarži formu, čak pet igračica je povrijeđeno, a Ekonomist je uvijek maksimalno motivisan protiv tima iz Pljevalja.

Istina je da je Breznica imala terensku inicijativu i nekoliko izvrsnih prilika, ali gošće su se uspješno branile i pokušavale preko brzih akcija da ugroze gol domaćeg tima. Međutim trud i zalaganje domaćina se isplatio i poslije jedne lijepe akcije Merima Gradinović donijela je tri, veoma važna boda Breznici. Do kraja prvenstva ostale su još četiri utakmice, protiv Cveteksa, Obilića, Maldosti 2015 i Budućnosti. Breznici je za odbranu titule potrebno devet bodova. Ono što je dobro sliejdi meč sa nešto lakšim protivnicama tako da ekipa ima vremena za uigravanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *