Breznica-Cveteks 12:0 (6:0)

Stadion Gradski. Gledalaca oko 200. Sudija: Vukić Femić (Bijelo Polje). Pomoćnici Balša Femić (Bijelo Polje) i Stefan Bogavac (Pljevlja). Strijelci: Vujadinović u 2, 12, 33. i 41, Karličić u 14. i 25, Vraneš 55. i 68, Kalač u 63, Knežević u 82. i Bošnjak u 86. i 90+1. minutu.

BREZNICA: Čabarkapa, T. Tošić (od 46. Topalović), Rondović (od 46. Novović), J. Tošić, Kočanović (od 46. Miletić), Karličić, Vujadinović, Šaranović (od 46. Kalač), Vraneš, Bošnjak, Šebek (od 46. Knežević).

CVETEKS: Potpara (od 77. Adrović), Mećikukukić (od 58. Barjaktarović), Bjelanović, Cimbaljević, Živaljević, Pajković, Uković (od 46. Obradović), Joksović (od 65. Popović), Pešić, Vukićević, Ralević.

U karnevlaskoj atmosferi, nakon ubjedljive pobjede nad Cveteksom iz Berana fudbalerke Breznice proslavile su četvrti uzastopni naslov državnog pravaka. One su na taj način postale najtrofejniji ženski fudbalski klub u Crnoj Gori, jer sada imaju jednu titulu više od Ekonomista iz Nikšića. Pobjednički pehar timu iz Pljevalja uručio Božidar Mićunović predsjednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore.

Drago mi je što sam uručio pehar Breznici koje su pokazale da su najbolje i sasvim zasluženo došle do trofeja. Vidite da ženski fudbal u Crnoj Gori, i pored toga što nije naša tradicija, svakim danom postaje masovniji. Nadamo se da će u narednom periodu naš ženski fudbal biti sve kvalitetniji, kazao je Mićunović.

Trener Breznice Zoran Vuković bio je više nego zadovoljan što je njegov tim postao najtrofejniji klub ženskog fudbala u Crnoj Gori

-Naravno da sam ponosan, jer su ove djevojke iz godine u godinu stremile ka tome. Ovo je nešto zbog čega svaki fudbalski radnik mora biti ponosan i drago mi je što sam to uspio u mojim Pljevljima. Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Pljevlja, Fudbalskom savezu Crne Gore, Ministarstvu omladine i sporta, kao i brojnim prijateljima kluba koji su bili uvijek uz nas. Za nas sezona nije gotova, već sjutra se okrećemo dječacima u klubu, a djevojke će biti na kraćem odmoru, jer slijede pripreme za Ligu šampiona kazao je Vuković. On je uručio poklone sekretarku Sekretarijata za Društvene djelatnosti Emini Salihović, 
Božidaru Mićunoviću predsjedniku Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore, kao i Amilu Gerini čovjeku zaduženom za ženski Fudbal u FSCG.

FOTO MILENKO JELIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *