Fudbalski klub „Breznica“ imao je više nego uspješan vikend. Dječaci i djevojke su na pravi način predstavili svoj klub, grad Pljevlja i državu Crnu Goru na odlično organizovanom „Dalmatinko kup“ u Splitu.

Inače na ovom turniru kome učestvuje preko 160 ekipa širom regiona a prema riječima ljudi iz Breznice domaćini su na pravi način ugostili sve ekipe i za organizacuju zaslužuju čistu desetku.

-Želimo i ovim putem da se zahvalimo našim prijateljima koji su i naš klub ugostili na pravi način. Takođe velike zasluge idu našim prijateljima, roditeljima, svima onima koji nam daju punu podršku, a nama ostaje da odličnim rezultatima opravdamo njihovo povjerenje. Breznica je osvojila treće mjesto sa dječacima kao i sa djevojkama, a jedina smo ekipa koja je prijavila učešće u ženskom i muškom takmičenju. Dječaci su u borbi za treće mjesto pobjedili ekipu Olimpik iz Sarajave,u regularnom djelu utakmice bilo je 2:2 (Sekulić 2X) posle izvođenja penala 3:1. Djevojke su takođe došle do same završnice turnira,u borbi za finale poražene nakon izvođenja penala.

Rezultati grupna faza:

ŽNK Donat – ŽFK Breznica 0:0

ŽNK Split – ŽFK Breznica 1:3 (Knežević 2X,Karličić)

ŽFK Breznica -ŽFK Istra 3:0 (Knežević2X,Laketić)

1/2 finale:

ŽFK Breznica – ŽNK Marijan 1:1

(penali.4-5)Knežević.

3.mjesto:

ŽNK Donat – ŽFK Breznica 0:1 (Bajić Marica)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *