Tri kola prija kraja državnog šampionata u fudbalu za žene zna se šampion! Fudbalski klub Breznica slavio je danas u gostima nikšićkom Ekonomistu rezultatom 0:4, i tako u Pljevlja ponijela treću titulu šampiona države!

Šampionke iz Pljevalja su čekale drugo poluvrijeme da pogode protiv Ekonomista. Prvo je završeno 0:0, a u drugom su postigle četiri komada i tako ovjerile trofej.

Ovim povodom jedan o članova stručnog štaba šampiona Dragan Vrećo kazao je da je titula samo šlag na torti vrijednog rada i ove i prethodnih sezona.

„Danas smo pokazali da je titula šampiona zasluženo u našim rukama. Predstavlja mi veliko zadovoljstvo da sarađujem sa ovim djevojkama i ostatkom stručnog štaba, jer su svi do jednog bili predani i istrajni u ostvarivanju cilja, a to je titula šampiona i kvalifikacije za Ligu šampiona gdje smo se već tamičili“, kazao je Vrećo.

On dodaje da sada prestoji realizacija ciljeva mnogo većeg nivoa.

„Sledeća ambicija je da budemo domaćini Lige šampiona kao prošle godine. Prethodne godine smo organizovali takmičenje na nivou, u Podgorici, a UEFA nam je dala najveće ocjene. Tome se radujemo i to će biti prilika da se opet kao ozbiljan klub, sa ozbiljnim ambicijama, dokažemo“, zaključio je Vrećo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *