PRVO KOLO ŽENSKE FUDBALSKE LIGE CRNE GORE

Breznica-Cveteks 13:0 (8:0)

Stadion Gradski. Gledalaca oko 50. Sudija: Dejan Cimbaljević. Pomoćnici: Nikoleta Obradović Marko Dević (svi iz Berana). Strijelci: Bojat u 3, 14, 19. i 29, Filipović u 10Karličić u 12. i 70Jankov u 354162. i 85Kočanović u 76Smiljković u 78.

BREZNICA: Čabarkapa, Rondović (od 78. Laketić), Smiljković, Brašnjo (od 46. T. Tošić), Kočanović, Lončar (od 46. Bošnjak), Filipović, Karličić, Radanović (od 52. J. Tošić), Jankov, Bojat.

 

CVETEKS: Potpara, Miličić (od 46. Miletić) , Knežević (od 46. Bajčetić), Vujović, Topalović, Cimbaljević (od 46. Kalač), Joksović, Čengić (od 46. Bajić), Vukićević, Vukanić, Pešić (od 46. Lakićević).

Šampionke Crne Gore silovito su počele odbrani trona i više nego ubjedljivo sa 13 golova u mreži ispratile gošće iz Berana. Već od samog starta zanalo se ko će biti pobjednik. Tamara Bojat je već u 3. minutu načela gol tima iz Berana, za koji je nastupilo čak pet bivših igračica Breznice.

Bojat, koja će se u novembru priljučiti Alvandesesu iz Norveške nastavila je da rešeta mrežu Cveteksa, a njoj se pridružila i Marijana Jankov, koje se, kao i Bojat, četiri puta upisala u listu strijelaca. Dva puta u listu strijeleca upisala se Jelena Karličić, a po jednom Stojana FilipovićRadosva Kočanović i Milica Smiljković. Treba napomenuti da na ovoj utakmici nije nastupila najbolji strijelac tima Biljana Vrnaneš, koju je trener Zoran Vuković odmarao. U narednom kolu Breznica pod Golubinjom dočekuje Mladost 2015.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *