Počeli Dani Crvenog krsta

Fudbalski klub Breznica još jednom humanitarnom akcijom, organizovanom povodom dana Crvenog krsta pokazao je da ovaj fudbalski klub polako prerasta u ozbiljan kolektiv. Članovi ovog kluba sakupili su preko 20 paketa odjeće i na taj način pozvali sve naše sugrađane da se uključe u humanitarne akcije Crvenog krsta koji se organizuju u novembru.

Trener u klubu Zoran Vuković rekao da se nastavlja humanitarni rad u ovom klubu.

Ovo je samo jedna u nizu akcija, koje planiramo. Mislim da u ovom klubu prije svega djeca treba da se nauče solidarnosti, da se nauče da nekome koga i ne poznaju, ako je u nevolji, treba da pomognu. Ako neko želi da postane uspješan sportista onda treba da ima veiko srce. Mi smo ekipa i nismo pisali koliko je ko donio, svako je donio onoliko koliko je mogao, kazao je Vuković.

Podjsetimo Breznica je prije dva mjeseca donirala “Zračku nade” tri lopte.

Sekretar OO Crvenog krsta Pljevlja Željko Minić zahvalio je FK Breznici na donaciji i istakao da je ovo najbolji poziv za sve da se uključe u akciju.

Mjesec novembar je mjesec Crvenog krsta. Svaki dan naši magacini biće otvoreni za sve one koji mogu da pomognu. Znam da ima dosta Pljevljaka koji to žele. Akciju nastavljamo po firmama. Trenutno nam je najpotrebnija pomoć u hrani jer sve više gladnih nevoljnika kuca na naša vrata. Do sada nismo nikoga odbili svakome smo pomogli, koliko smo mogli. Organizovaćemo akciju sa hipermarketom “Voli”, a takođe u saradnji sa Klubom dobrovoljnih davalaca krvi organizovaćemo jednu akciju, kazao je Minić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *