Breznica na ovogodišnjem turniru u Antaliji koji organizuje agencija FZ Sports ima stopostotan učinak iz dva odigrana meča i gol razliku od osam postignutih i niti jedan primljen pogodak. Savladali su Aremu sa 6:0 i Fonget Ankaru sa 0:2

Crnogorski prvak odlično radi u Turskoj i priprema se za ono što ga očekuje u martu, gdje će ganjati još jedan trofej i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što će, vrlo vjerovatno i ostvariti, s obzirom da imaju perfektnu bodovnu zalihu.

Miljan Aničić, trener Breznice javio nam se iz Antalije gdje je prokomentarisao svoje utiske do sada:

– Što se tiče samog boravka u Antaliji moram istaći da je sve na visokom nivou. Domaćini su se potrudili da se od prvog dana osjećamo kao kod kuće. Kada je u pitanju sami rad naše ekipe, izuzetno sam zadovoljan kako djevojke treniraju. Maksimalno su posvećene treningu i daju sve od sebe kako bi se što bolje pripremile za nastavak sezone. U predhodne dvije utakmice ostvarili smo maksimalan učinak, bili smo bolji od prvaka Indonezije i Turskog superligasa iz Ankare. Iako je rezultat u ovom trenutku u drugom planu ekipa je pokazala jednu veliku zrelost u igri, taktičku i fudbalsku inteligenciju, stvaramo takmičarski i pobjednički duh protiv Evropskih ekipa. Atmosfera u ekipi je na visokom nivou, dišemo jednim plućima. Kad spojite atmosferu sa dobrim i organizovanim radom rezultati su neizbježni. Poslednju utakmicu Igramo protiv prvaka Ukrajine. Očekujemo jednu čvrstu, dinamičnu utakmicu sa puno trčanja. Djevojke su spremne da odgovore svim taktičkim zadatcima. Boravak u Antaliji za nas znači mnogo, pomjerili smo granice ženskog fudbala u regionu, rekao je Aničić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *