Fudbalerke Breznice iz Pljevalja punim gasom startovale su na Međunarodnom turniru u Turskoj koji organizuje agencija FZ Sports. Ekipa Miljana Aničića bez većih problema savladala je prvaka Indonezije WFC Aremu ubjedljivim rezultatom 0:6 i tako na najbolji mogući način otvorila ovogodišnji turnir u Antaliji.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već nakon prvog poluvremena kada je Breznica postigla pet pogodaka i tada se već znalo da će aktuelni šampion Crne Gore zabilježiti prvi trijumf.

Het-trik upisala je Minela Gačanica, a reprezentativki Bosne i Hercegovine je trebalo svega 15. minuta da dođe do tog čina. Dva puta u listu strijelaca upisala se i Anđela Tošković, a šesti pogodak, ujedno i jedini u drugom poluvremenu postigla je Nađa Đurđevac za konačnih 0:6.

Naredni protivnik Breznice za dva dana biće Turak Izmiri još jedan predstavnik Turske.

Arema – Breznica 0:6 (0:5).
Stadion SB Belek.
Sudija: Veronika Bernadskaia (Gruzija).

Arema: Roati, Akiska, Šanati, Azahra, Knuslnul, Ika, Ntustika, Ntaesjuroh, Tiofani, Mutiara, Vidja. Igrali su još: Aju, Sepia, Nurhikniza, Tia, Sofi, Firzalia, Rantathani, Setia, Duj, Najala.

Trener: Nanang Habibi.

Breznica Pljevlja: Miličić, Tošić, Maraš, Vujošević, Šaranović, Bošnjak, Đurđevac, Tošković, Osmajić, Bečić, Gačanica. Igrali su još: Hrastovina, Čabarkapa, Kočanović, Lončar, Vujadinović, Petković, Bajić, Miletić, Rondović.

Trener: Miljan Aničić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *