FK Breznica učestovala je na ,,sportskom kampu” u organizaciji RYCO organizacije u Crnoj Gori.

Na poziv šefa kancelarije RYCO za Crnu Goru Edina Koljenovića Breznica se za zadovoljstvom odazvala i fudbalerke Džerjana Čengić, Svetlana Miličić i Ajla Hrastovina su bile učesnice kampa.

Sportski kamp koji se održao u Baru od 8. – 10. novembra su otvorili: Generalni direktor Direktorata za mlade Nenad Koprivica, generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević, ambasadorka Republike Francuske NJ.E. Kristina Tudik, potpredsjednica Opštine Bar Tanja Spičanović i šef Lokalne kancelarije RYCO u Crnoj Gori Edin Koljenović.

Učesnici navedenog kampa su sportisti i sportiskinje uzrasta od 18 do 30 godina koje su delegirali nacionalni sportski savezi a cilj kampa je upoznavanje sa aktivnostima Regionalne kancelarije za saradnju mladih koje se odnose na interkulturalni dijalog kao i razumijevanje i prihvatanje različitosti u društvu.

FK Breznica je jos jednom potvrdila da nije samo sportska organizacija koja djeluje na lokalnom nivou već sportska organizacija koja je bitna za državu Crnu Goru i čitav region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *