FK Breznica nastavlja realizaciju projekta „Female leadership camp” u partnestvu sa Udruženjem Otvorene zabavne škole Bosna i Hercegovina i Sportskim udruženjem Otvorene zabavne škole fudbala Srbija. Grant je dodijeljen od strane Western Balkans Fund, u okviru četvrtog poziva za projekte. Projekt ‘’Female leadership camp’’ odabran je kao jedan od 30 najuspješnijih projektnih prijedloga iz regije Zapadnog Balkana. Western Balkans Fund Grant šema sufinansirana je od strane EvropskeUnije, IPA – Instrument for Pre-Accession Assistance.

U okviru projekta će se u periodu od 18. do 21. jula 2022. u Pljevljima održati kamp za djevojke iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koje imaju iskustvo bavljenja sportom.

Cilj kampa je edukacija mladih žena iz 3 zemlje učesnice projekta te njihovo umrežavanje sa opštim ciljem da učestvuju u projektima saradnje od društvenog značaja i doprinose rodnoj ravnopravnosti i jednakosti. Radujemo se susretu sa prijateljima iz BiH i Srbije, u zajedničkoj inicijativi posvećenoj osnaživanju djevojčica i žena u sportu i unapređenju regionalne saradnje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *