Fudbalerkama Breznice iz Pljevalja očigledno odgovaraju uslovi u Antaliji i pripreme za nastavak sezone u Prvoj ženskoj ligi, pa su na turniru u Turskoj superiorne bile i u drugoj utakmici, pošto su pobjedile Fonget iz Ankare rezultatom 0:2 i tako su još jednom sačuvale svoju mrežu.

Do pobjede aktuelnog prvaka Crne Gore vodile su Minela Gačanica i Anđela Tošković, koje su takođe pogodile mrežu i u prvom meču protiv Areme, inače prvaka Indonezije.

Breznica sutra od 11:00 časova po našem vremenu igra još jedan meč na ovom turniru, a protivnik im je ekipa iz Ukrajine Zhytlobud, inače učesnik najvišeg ranga takmičenja.

Breznica Pljevlja – A.B.B Fomget 2:0 (1:0).
Glavni Sudija: Kodunova Malika (Gruzija).

Breznica Pljevlja: Miličić, Tošić, Maraš, Šaranović, Bošnjak, Petrović, Đurđevac, Tošković, Osmajić, Bečić, Gačanica. Igrali su još: Hrastovina, Čabarkapa, Kočanović, Lončar, Vujadinović, Bajić, Miletić, Rondović.

Trener: Miljan Aničić.

A.B.B Fomget: Pehlivan, Kce, Rabia, Akbulat, Polat, Čurtoglu, Samerčoglu, Sarkanite, Čaminava, Djomo, Sahin. Igrali su još: Isen, Kinazbebek, Guali, Demir.

Trener: Taner Bozkuş.

Breznica jer kontrolisala dešavanja na terenu i sjanim akcijama dolazila do gola Turkinja. I pored činjenice da je tim iz Ankare član turske elitne divizije i da u svojim redovima ima četiri strane fudbalerke, Breznica je bio tim koji se pitao na terenu. Iz dvije takve uigrane kombinacije postigle su golove. A kako je to izgledalo pogledajte, kao i utiske jednog od trenera Alena Pajovića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *