Ženski fudbalski klub Breznica iz Pljevalja, aktuelni prvak Crne Gore, otputovao je u Antaliju na drugi dio priprema za nastavak šampionata u svojoj zemlji, a ujedno će i učestvovati i na Međunarodnom turniru u Turskoj koji organizuje agencija FZ Sports.

Pored Breznice, na turniru učestvuju Arema, prvak Indonezije i Konak Izmir iz Turske i Antalyaspor iz Turske, a svoje učešće je otkazao ženski fudbalski klub Split, koji je takođe trebao biti u Antaliji, pa je umjesto njih uskočila jedna ekipa iz Ukrajine.

Breznica će u Antaliji ostati do 27. februara kada će odigrati tri utakmice na turniru, a potom je planiran povratak u Pljevlja i završni dio priprema pred nastavak sezone, gdje Breznica želi da odbrani još jednu titulu i plasira se u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Predstavnici Breznice danas su se u Antaliji sastali sa Feritom Caferom, Generalnim direktorrom FZ Sports agencije, glavnog organizatora “Antalya Women’s cup 2022”, i gospodinom Burakom Daggezom koji je zadužen za logistiku u FZ Sports. 

FZ Sports dugi niz godina sarađuje sa muškim fudbalskim klubovima u organizaciji trening kampova, turnira i prijateljskih utakmica, a u saradnji sa ekipom Breznice u narednom periodu planira organizaciju sličnih događanja za ženske fudbalske klubove a također i za mlađe selekcije dječaka. 

Ovo je odlična vijest za sve, jer će Breznica kao partnerska organizacija u ovoj inicijativi biti zadužena za uključivanje i koordinaciju klubova iz regije sa kojima vec imaju dugogodišnju saradnju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *