Kao i sve ozbiljne ekipe Ženski fudbalski klub Breznica počeo je pripreme za nastavak sezone. Trener Zoran Vuković istakao je da bez obzira na značajnu bodovnu prednost ništa nije gotovo.

-Mi ozbiljnim pristupom našoj ligi želimo da pokažemo ne samo da smo ozbiljan klub već da damo doprinos podizanju kvaliteta ženskog fudbala u Crnoj Gori. Znate da je Breznica klub koji omogućava našim članovima da riješe svoju egzistenciju. Očekujemo odgovor iz Katahstana gdje je otišla Aleksandra Popović da li će ostati tamo. Sa zadovoljstvom moram da vas obavjestim da je novi član naše porodice postala reprezentativka Crne Gore, Svetlana Bečić koja je predhodne polusezone nosila dres Danilovgrada, kazao je trener i osnivač ovog kluba Zoran Vuković.

Trener ženske ekipe Miljan Aničić rekao je da će ekipa prvi dio priprema održati u Pljevljima.

Za početak radićemo u Sportskom centru “Ada” a kasnije ćemo vidjeti u zavisnosti od vremenskih uslova vidjeti gdje ćemo raditi. Uprava kluba radi na ugovaranju prijateljakih utakmica,a 20. februara odlazimo u Antaliju gdje ćemo ostati najmanje sedam dana. U samom finišu priprema planirano je učešće na jednom jakom turniru u regionu, rekao je Aničić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *