Fudbalski klub Breznica nastavio je da promoviše ženski fudbal na sjeveru Crne Gore.

Osnovne škole Krsto Radojević iz Tomaševa i Radomir Mitrović iz Berana bili su domaćini otvorenih škola zabavnog fudbala.

“FK Breznica je partner sa Danskom organizacijom Cross Cultures Project Association koja je zadužena za otvorene škole zabavnog fudbala u regionu .Takođe lopte su dobili Osnovna škola Mahmut Adrović iz Petnjice, Sportski klub Specijalna Olimpijada iz Berana, Sportski klub Specijalna Olimpijada iz Plava kao i dječaci i djevojčice iz Andrijevice. Da sve protekne u najboljem redu pobrinuli su se treneri FK Breznica Zoran Vuković, Dragan Vrećo i Alen Pajević.

U ime skole u Tomaševu Breznici se na donaciji zahvalila direktorica Ljubinka Bugarin, profesor fizičkog Tatjana Radović i učiteljica Milosava Simović, a ispred mjesne zajednice Breznici se zahvalio predsjednik Vesko Gogić i čestitao najboljem sportskom kolektivu Pljevalja sve dosadašnje uspjehe koji su veoma bitni za sjever Crne Gore.

U ime škole Radomir Mitrović Breznici se zahvalio direktor Aleksandar Vujović i profesor fizičkog Gavrilo Vujović .FK Breznica je jos jednim pokazala da je klub koji zahvaljujući međunarodnoj podršci daje najveći doprinos razvoju i promociji ženskog i muškog fudbala na jjeveru Crne Gore i regionu”, saopšteno je iz FK Breznica uz konstataciju da su poštovane sve propisane mjere za suzbijanje širenja pandemije koronavirusa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *