FK Breznica dobio je novog partnera i generalnog sponzora u budućim bitisanjima kluba u privrednom gigantu naše države, Elektroprivredi Crne Gore.

Sponzorski ugovor ispred FK Breznica potpisao je trener fudbalerki Breznice Zoran Vuković, a ispred Elektroprivrede izvršni direktor Nikola Rovčanin. Sredstva od sponzorstva će biti upotrebljenja za nabavku sportske opreme, rekvizita i odlaske na medjunarodne turnire dječaka i djevojaka.

Nakon potpisivanja ugovora izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin kazao je da ćr EPCG biti oslonac i uvijek pružiti čvrstu ruku pomoći svim onim kolektivima koji imaju rezultate, a to svakako jeste FK Breznica, sa 6 osvojenih titula.

„Na taj način promovisaćemo na najbolji mogući način I kompaniju i državu, naročito na međunarodnim takmičenjima na kojima upravo učestvuje i ovaj klub iz Pljevalja. Divno je danas vidjeti ovu djecu, dječake i djevojčice, njih 150. Država, lokalne uprave, privreda treba da prepoznaju rad sportskih kolektiva, treba slijediti strategiju da se djeca sklanjaju sa ulice i budu na sportskim terenima. FK Breznica čestitamo na još jednoj osvojenoj tituli, a EPCG kao generalni sponzor, biće karika sigurnosti u daljem radu’’, istakao je Rovčanin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *