Pored djevojčica Fudbalski klub ,,Breznica“ od samog osnivanja okuplja talentovane dječake iz Pljevalja, koji su osim uspjesnog igranja u ligi Sjeverne regije učestovali na velikom broju turnira u regionu i Evropi. Većina dječaka koji su uspješno igrali za petliće i pionire, sada igraju za kadete , omladince i prvi tim FK Rudara. Da se svaki rad i ulaganje u djecu isplati pokazalo se nakon sedam godina godina rada kluba kada ostvaren i prvi veliki transver jednog fudbalera Breznice, Luke Lečića, u FK Crvenu Zvezdu.

Do ovog transfera došlo je poslovnom saradnjom agencije „RED BOLL AGENCY“ iz Beograda i agenta Boška Božovica, direktora omladinske skole Nikole Jelića i direkotora FK Crvene Zvezde dr Zvezdana Terzića. Nedavno je trener Breznice Zoran Vuković posjetio Lečića u Zvezdi i bio zadovoljan sa onim što je vidio.

Naš klub je ostvario istorijski transfer, a ujedno otvorio vrata najboljim klubovima regiona i Evrope da, pored toga što smo jedan od najjačih klubova u regionu kada je u pitanju ženski fudbal, otrkuju da se u našem klubu izuzetno kvalitetno radi i sa dječacima.U narednom periodu očekujemo da još neki talentovani dječak našeg kluba pođe stopama Luke Lečića i na taj način promoviše naš klub i bude ambasador našeg grada i kluba u inostranstvu, kazao je Vuković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *