Ženski fudbalski klub Breznica dobio je evropsku licencu za naredna takmičenja. Klub je odradio sve u skladu sa preporukama UEFA i bez problema dobio dozvolu da se takmiči u Evropi.

Ono što može da raduje sve u klubu da postoje velike šanse da Breznica četvrti put za redom bude organizator jednog od kvalifikacionih turnira, a možda će još neka ekipa iz regiona izarziti želju da organizuje kvalifikacioni turnir u našoj zemlji. Trener Zoran Vuković smatra da organizacja predhodnih turnira i trenutna epidemilošoka situacija idu na ruku Breznici.  

Nismo bez razloga dobili tri predhodna domaćinstva, sve smo uradili po preporukama UEFA, od smještaja do bezbjednosnih mjera. Izvještaji posebnih supervizora bili su pozitivni, skoro bez primjedbe, sve želje naših protivnica bile su udovoljene. Posebno treba istaći ponašanje naših navijača, na utakmici sa Kosovskom Mitrovicom, u Nikšiću, kada su nam tri boda donosila nezapamćen uspjeh, prolaz među 32 najbolje ekipe. Sve to, pored epidemiloške sutuacije ide na našu ruku, kazao je Vuković.

Inače Breznica je, pa skoro obezbjedila šestu, uzastopnu tizulu državnog prvaka. Takmičenje u ženskoj ligi nastavlja se za vikend, a tim iz Pljevalja gostuje Obiliću u Herceg Novom, a potom Budućnosti u Podgorici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *