Opština Pljevlja danas, u organizaciji NVU ,,Sport spaja “ i FK Breznica iz Pljevalja,   bila je  domaćin otvorenih škola zabavnog fudbala za dječake i djevojčice uzrasta od 8 do 12 godina .

NVU ,,Sport Spaja“ je organizacija koja je partner sa Danskom organizacijom Cross Cultures Project Association koja je zadužena za otvorene škole zabavnog fudbala kao i FK Breznica koja je takodje  partner na projektu.

NVU Sport spaja i FK Breznica  su obezbijedili opremu za 14 trenera i 100 fudbalskih lopti za sve polaznike škole.FK Breznica je takodje obezbijedila 250 majci za sve djecake i djevojcice . Sve je proteklo u najboljem redu i veliki broj djece,njih  preko 250   uživao je  u raznim igrama i edukaciji. Direktor Danske skole za Crnu Goru Zoran Vukovic je pozdravio sve djecake i djevojcice polaznike škole i poželio im sreću u nastavku sportskih takmičenja .

Sve učesnike pozdravili su i pozeljeli uspjeh u sportskim aktivnostima, direktor DOO Centar za sport i rekreaciju Veselin Peruničić i direktorica Turističke organizacije Pljevlja Vanja Vukojicić.

Osim dječaka i djevojčica  članova  FK Breznica na današnjoj manifestaciji učestovali su i učenici osnovnih škola iz našeg grada , OŠ ,,Boško Buha “ , OŠ ,,Mihailo Žugić“ Odžak i OŠ ,,Salko Aljković .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *