Ministar sporta i mladih, Nikola Janović, uputio je čestitku  menadžmentu,stručnom štabu  i  igračicama FK Breznica  povodom osvajanja  titule prvaka  Crne Gore u ženskom fudbaluu sezoni 2018/2019.

-Uvaženi gospodine Vukoviću,

Na početku želim da  menadžmentu, stručnom štabu i igračicama FK Breznica čestitam osvajanje titule prvaka  Crne Gore u ženskom fudbalu u sezoni 2018/2019.

Navedena titula još jedna je potvrda predanog rada i ogromnog  doprinosa koji FK Breznica  u kontinuitetu pruža u cilju razvoja i popularizacije ženskog fudbala  u Crnoj Gori.

Ministarstvo  sporta i mladih  od početka i institucionalno i finansijski podržava vaš klub u čijem radu je dominantno prepoznat razvoj sporta kod žena čime doprinose promociji rodne ravnopravnosti u sportu kao važnom segmentu ove oblasti.

Na kraju, u tom duhu, kolektivu  FK Breznica želim uspješan  budući rad čvrsto uvjeren da će  jednako posvećeno i dalje raditi na promociji  navedenih vrijednosti kojie doprinose razvoju sportske oblasti, u čemu  ćete uvijek imati podršku Ministarstva sporta i madih, kazao je Janović u čestitci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *