Od 2013. godine, od kada je klub osnovan, uložili smo velike napore, prije svega da održimo klub i zainteresujemo naše sugrađane za njega. Napornim radom i trudom, ostvarili smo velike rezultate. Naš klub danas broji veliki broj članova, dječaka i djevojčica, na šta smo posebno ponosni.

Učestvovali smo na mnogim takmičenjima, kako na lokalnom tako i na državnom nivo pa i na međunarodnom. Organizovali smo dvije Uefa Lige šampiona i dobili najveće pohvale od svih učesnika i delegata Uefa. Naši članovi osvojili su mnoga mjesta na raznim takmičenjia, a pojedinačno dobili veliki broj priznanja, što pokazuje da naš klub obiluje velikim talentima. Jedini smo klub iz regiona koji je dobio UEFA Grassroots nagradu i to treće mjesto od 100.000 amaterskih klubova.

Najbolji smo sportski kolektiv Pljevalja za 2016, 2017 i 2018. godinu. Najbolja sportiskinja Pljevalja za 2017. godinu je Biljana Vraneš a za 2018. godinu takođe naša fudbalerka Marijana Jankov. Najbolji trener Pljevalja za 2017. i 2018. godinu je Zoran Vuković trener našeg kluba.
Danas sa ponosom možemo da kažemo da smo napravili velike korake i da naše vrijeme tek dolazi. Do sada smo realizovali veliki broj projekata i na taj način obezbijedili kvalitetnije uslove za rad i treniranje naše djece. Međutim, najveći projekat do sad, tek ćemo da realizujemo. 

Zahvaljujući Opštini Pljevlja, FK Breznica dobila je teren za pravljenje Balon hale. Na jučerašnjoj Sjednici skupštine Opštine Pljevlja, jednoglasno je donijeta Odluka da nam se ustupi teren. Veoma smo zahvalni svim odbornicima koji su glasali za naš predlog i podržali nas. Hvala svima sto su bez obzira na političke podjele i podjele u bilo kom drugom smislu, podržali sport i naš klub i ukazali nam povjerenje.
Pljevlja i Pljevljaci su još jednom pokazali svoji veličinu i složnost kada su u pitanju njihovi građani. Svi smo jednoglasno složni da naša djeca zaslužuju najbolje i da im to, koliko je u našim mogućnostima, i pružimo. Pokušaćeno da uz pomoć Međunarodnih donacija i pomoći FSCG na čelu sa Predsjednikom Dejanom Savićevićem i Ministrstvom sporta i mladih uradimo teren i balon salu i tako rijesimo problem treniranja pljevaljskih fudbalera tokom zimskog perioda i velikog zagađenja u našem gradu.

Još jednom hvala svima na podršci a mi nastavljamo našu borbu za veliku promociju našeg kluba i grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *