U okviru projekta koji realizuje FK Breznica ,,Popularizacija muškog i ženskog fudbala na teritoriji Opštine Pljevlja“ održani su pokazni treninzi za dječake i djevojcice u gradskim osnovnim školama.

Partneri FK Breznice na ovom veoma značajnom projektu su Medjunarodna organizacija , Open Fun Football Schools“ i NVO ,, Sport spaja “ iz Pljevalja.

Treneri FK Breznica su svoje znanje i pozitivnu energiju uspjesno prenosili na ućenike tokom trajanja treninga , a učenici su aktivno učestovali na promociji , takmičili se, a najbolji su dobili   fudbalske  lopte , majice i rance. Nagrade su dijelili ,Goran Knežević službenik Sekretarijata za duštvene djelatnosti i Božidar Čabarkapa asistent ,,Danske čkole “ za Crnu Goru.Promocija fudbala se nastavlja u Osnovnim školama na seoskom području kada vremenski uslovi budu bolji.Tokom promocije učestovalo je preko 600 dječaka i djevojčica. Fudbalski klub “Breznica” se zahvaljuje direktorima Osnovnih škola ,Faiku Muhoviću , Draganu Tosiću i Albinu Kondu na velikoj pomoći u organizaciji ovog veoma značajnog projekta za klub i grad Pljevlja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *