udbalski klub Breznica, prigodnim koktelom obilježio je kraj  rezultatski impresivne  2018. Godine. U kojoj je po treći put uzastopno  postao državni prvak. Drugi put uzastopno organizovao kvalifikacioni turnir  Lige šampiona.  Zatim organizovao 5. Međunarodni turnir, Turnir prijateljstva, koji je bio najmasovniji  u regionu.  Takođe ovaj klub je izabran ponovo za najbolji sportski kolektiv  u ovoj godini. Zoran Vuković je ponovo najbolji trener za 2018. Godinu, a najbolja sportiskinja Pljevalja je fudbalerka Breznice , Marijana Jankov.    Na koktelu su bili prisutni brojni gosti iz javnog , političkog i kulturnog života Pljevalja. Koji su pomagali ovaj klub od osnivanja do danas.  Svima su uručena priznanja. Prisutnima se obratio trener i osnivač kluba, Zoran Vuković.

-Zahvalio bi se svim ljudima koji su nam pomagali  od osnivanja, svim firmama u Pljevljima, sponzorima, javnim ustanovama, školama koji su doprinejli da fudbalski klub Breznica bude ovo što jeste.  Sad je najteže,  kad smo  najbolji. Kad smo uradili sve ovo moramo još više da radimo,kazao je  Zoran Vuković

U klubu planiraju  da i 2019. obilježe  sjajnim rezultatima.   Planira se odbrana titule I ponovna organizacija turnira Lige šampiona.  Što bi bio jedinstven uspjeh  bilo kog pljevaljskog kluba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *