Fudbalski klub „Breznica“ još jednom je pokazao da je sportski kolektiv koji prepoznatljiv, osim po rezultatima, i po humanitarnom radu. Ovoga puta ovaj klub se uključio u akciju „Svi za Eda“. Breznica, će, kao jedan od organizatora „Danske škole fudbala“ za djecu, organiziovati akciju prikupljanja novca za liječenje našeg sugrađanina Eldina Eda Hekala.
 
IMG-f1dc8f9a59cdedc195361f84af8ae2a7-V
 
Kutija za doniranje će biti postavljena na stadionu tokom trajanja otvorenih škola zabavnog fudbala.  Dođite i pomozite nam da zajedničkim snagama damo doprinos za jedan mladi život. Škola počinje 14. septembra u 10 sati na Gradskom stadionu. Budimo ljudi kao i do sada. Pomozimo kada je najpotrebnije, jer tvoje malo nekome je mnogo, apelovali su iz Breznice.
 
Danska škola fudbala okupiće djecu iz svih osnovnih škola sa teritorije opštine Pljevlja, dakle očekuje se će učešće u ovom međunarodnom projektu uzeti preko 130. djece, a sigurno je da će značajan broj roditelja svoju djecu dopratiti do Stadiona i uzeti učešća u ovoj akciji, kao što će to uraditi 14 trenera angažovanih tokom ove dvodnevne Škole, kao i svi treneri koji rade sa djecom u FK „Breznica“.
Eldin Edo Hekalo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *