Na svečanosti u Hotelu „Gold“ uručene su nagrade najboljim iz oblasti sporta za 2017. u opštini Pljevlja. Nagrade je uručio predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić koji je takođe dobio posebno priznanje za izuzetan doprinos u razvoju i popularizaciji pljevljskog sporta.

Komisija za isbor najboljih iz oblasti sporta odlučila je da sportista godine bude Eldar Salihović a sportiskinja godine Biljana Vraneš.

ŽFK ,,Breznica“ je najuspješniji sportski kolektiv , a trener ovog kluba Zoran Vuković najbolji je trener u 2017.godini.

 

 

 

 

 

 

Najboljim sporistima, treneru i sportskom radniku, pored priznanja i Monografije MOSi Pljevlja 2017. pripale su novčane nagrade od 200 eura, doka je najboljoj ekipi pripalo 500 eura. Nakon što je predsjednik komisije Veselin Peruničić pročitao obrazloženje prisutnim se obratio predsjednik opštine Pljevlja Mirko Đačić.

-Ova godina iza nas ostaće upamćena kao uspješna. Pored nagrađenih moramo pomenuti i Gorana Cerovića koji je proglašen za najboljeg biciklistu Crne Gore, Milića Starovlaha koji je proglašen za najboljeg mladog košarkaša Crne Gore, Milanu Rovčanin koja je najbolja odbojkašica Crne Gore, Uroša Čepića koji je kao osvajač medalje na Balkanskom prvenstvu nagrađen od KSCG. Mirko Marić nedavno je imenovan za selektora ženske reprezentacije Crne Gore, a najbolji trener Crne Gore je trener Rudara Miodrag Vukotić.  Bili smo uspješni organizatori MOSI dobili novu atletsku stazu i moram da napomenem da je ovo prvi put da je lokalna uprava izmirila sve svoje finsijske obaveze prema sportskim klubovima do kraja kalendarske godine, kazao je Đačić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *