Breznica-Ekonomist 5:1 (2:0)

Stadion Gradski. Gledalaca oko 50. Sudija: Vukić Femić (Bijelo Polje). Pomoćnici: Ivan Lješnjak i Balša Femić (svi iz Bijelog Polja). Strijelci: Jankov u 24Vraneš u 29, Smiljković u 63. i Bojat u 75. i 83. za Breznicu, a Knežević 52. minutu za Ekonomist. Žuti karton Nikolić (Ekonomist).

BREZNICA: Čabarkapa, Bojat, Radanović, Vraneš (od 76. Bošnjak), Jankov. Lončar, Tošić, Smiljković, Rondović, Kočanović, Karličić (od 84. Brašnjo).

EKONOMIST: Pajović, Vujadinović, Golović (od 66. Ivanović), Šaranović, Božić, Nedić, Vulić, Miljanić, Nikolić (od 77. Roganović), Knežević, Vučić.

Izuzetno motivisane fudbalerke Breznice ubjedljivo su savladale jedinu ekipu koja je mogla da pomrsi konce šampionkama Crne Gore. Nakon remija u Nikšiću, očekivao se jači otpor Nikšićanki, ali ispostavilo se da je, trenutna, razlika u kvaliteteu ova dva kluba u skladu sa krajnim rezultatom.

Poslije nekoliko lijepih akcija, koje nisu krunisane golom, Mirijana Jankov je u svom stilu zatresla mrežu Ekomista. Još se nije stišalo slavlje domaćih, kada je Biljana Vraneš krunisala sjajnu akciju svog tima. Do kraja poluvremena nije bilo golova, da bi početkom drugog poluvremena Marija Knežević smanila vođstvo breznice, ali to kao da je još više motivisalo tim iz Pljevalja. Prvo Milica Smiljkovićpostigla sjajan gol, a tačku na ovu utakmicu stavila je, iako je bila pod posebnom prismotrom gostujuće ekipe, Tamara Bojat sa dva gola. Breznica je na dobrom putu da odbrani tutulu, jer će prezimiti na čelnoj poziciji na tabeli, sa tri boda više od Ekonomista, uz impresivnu gol razliku  + 40.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *