Šampionke Crne Gore u fudbalu počinju takmičenje u Ligi šampiona. Inače Breznica je domaćin turnira Lige šampiona koji će se od 22. do 28. avgusta igrati u Podgorici i Nikšiću.

Breznica će svoje utakmice igrati u Podgorici na stadionu pod Goricom, a prvi rival timu iz Pljevalja od 17 i 30, biće šampionke Norveške Avaldsnes. Naredni protivnik Breznice, u isto vrijeme, 25. avgusta biće šampion Srbije Spartak, a poslednju utakmicu Breznica će odigrati 28. avgusta protiv prvaka Izraela Kirjat Gata od 17 sati. U međuvremenu Breznica se znatno pojačala, a nove članice Breznice postale su:  Milica Smiljković iz ŽFK Rad, Aleksandra Lazarević iz ŽFK Mašinac, Mihaela Horvat iz ŽNK Split, Stojana Filipović iz ŽFK Mladost Podgorica i mlada reprezentativka Crne Gore Bojana Milović iz ŽFK Budućnost.

Trener FK Breznica Zoran Vuković kazao je da se ovaj klub ne zadovoljav samo sa učešćem u Ligi šampiona i da je osnovni cilj da budu dobri domaćini. Breznica ima namjeru da pruži što jači i dostojan otpor, u onoj mjeri koliko naša mlada ekipa bude mogla u datom trenutku.

Breznica je juče, pred put, dobila lijep poklon od Rudnika uglja AD Pljevlja dresove za dječake i žensku ekipu. Iz kluba su izuzetno zahvalni izvršnom direktoru Slavoljubu Popadiću i sekretarki društva Vesni Milinković koji su predložili da Rudnik postane dio sponzorskom tima šampionki Crne Gore.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *