Menadžerska agencija ,,All Stars Management“ Duška Šarića realizuje transfere talentovanih fudbalera

Kladionice „Šansa Bet“ novi su sponzori za 40 dječaka (pjetlica i pionira) najtalentovanijih dječaka u Crnoj Gori, saopšteno je uz FK Breznica.

Zahvaljujući Menadžerskoj agenciji ,,All Stars Management“ Duška Šarića najtaletovaniji dječaci u Crnoj Gori i regionu imaju priliku da budu praćeni od najvećih stručnjaka u fudbalu i da tako budu na rengenu većine velikih klubova u Evropi.

Pošto su dječaci FK Breznica prepoznati kroz ucetsovanje na brojnim međunarodnim turnirima kao najtaletovaniji ,,Kladinice Šansa Bet“ sum odlučile da ih nagrade sa kompletom trenereki za njih 40. Takođe moramo naglasiti bratsku u saradnju sa starijim bratom FK Rudarom gdje takođe odlaze dječaci FK Breznica nakon staz6a do 15 godina u klubu.

Nekadašnji prvi čovjek Rudara dosta posvecuje paznju na razvoj fudbala u Crnoj Gori kroz brojna sponzorstva i pomoci za klubove iz Pljevalja pa tako brojni najtaletvaniji dječaci iz naše države žele da dođu u Pljevlja i kroz odličan rad omladinske škole FK Breznica i podsredstvom ,,All Stars Management “ agencije naprave transvere u velike klubove kao sto su do sad Golubov6i, Ajduković i Maras. U ime svih članova kluba zahvaljujemo se kladionicama ,,Šansa Bet“ koji imaju poslovnice u Pljevljima , Podgorici , Bijelom Polju Beranama , Mojkovcu , Rozajama i Baru, navodi se na kraju saopštenja FK Breznica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *